Post by champrortdulimar on Mar 6, 2022 19:24:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ OXENFREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ OXENFREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк кеис ▞▞▞
▞▞▞ OXENFREE 2022 version ▞▞▞
Свидело ми се и волео бих да могу да нађем још оваквих игара.
Управо сам купио ово, могу да играм само неколико минута на свом Пикел-у 4 и игра се замрзне на скоро истом месту сваки пут
Solar Explorer: New Dawn Аркады dvm
најбоља игра икада имала на андроиду
Заглавио сам... Она неће да сиђе са мердевина...
Феноменална игра. Играо сам ПЦ верзију сатима за редом. Много завршетака, путева и избора које треба направити. Све што урадите (или не урадите) мења начин на који се игра одвија. Још увек нисам постигао сва могућа достигнућа. За забаву, погледајте колико дуго можете да радите без избора дијалога. 🤣
Проганљиво и прелепо путовање да откријете шта јесте, а шта није стварно
Игра ме је одмах привукла уметношћу, музиком и одличним дијалозима, а затим ме је држала увученом како је прича напредовала. Међутим, често се руши што може представљати велики бол. Открио сам да брисање кеша и покушај поновног покретања игре на крају поново покреће ствари, али то може бити веома фрустрирајуће. Да прича није била тако сјајна, вероватно бих одустао и покушао да добијем повраћај новца.
С10 игра се замрзнула у првих 30 секунди. Деинсталирано и враћено. И био сам заиста узбуђен због тога.
Графички дизајн и квалитет звука су одлични! Линија приче вас држи на ивици! Дијалози су додали игри више реализма.
OXENFREE Aventura rkko
Волела сам ову игру! Већ неко време сам размишљао о томе да га испробам. Драго ми је!! Невероватна игра, волим причу и гласове. Надам се да ћемо видети више од ове компаније у будућности.
Игра није компатибилна са мојим онеплус 7 про, постоји велика маргина која блокира друге опције на екрану, не може се играти
OXENFREE एडवेंचर tmg
Купио сам ову игру само сам открио да екран није правилно форматиран па не могу ни да отворим инвентар да бих прошао кроз првих пет минута. Посегнуо сам од програмера за подршку и добио радио тишину. Сада Гоогле неће ни рефундирати моју куповину, вероватно зато што је прошло предуго. Претпостављам да је то оно што добијам јер сам програмеру дао прилику да реши проблем. Не труди се. Последње ажурирање је било 2017. и не реагују.
Стално се смрзавао, срање, био сам веома узбуђен на основу рецензија да пробам, али не ради на мом ОП7 Про.
OXENFREE Aventura rkko
Ова игра је феноменална и има одличне контроле за мобилну игру иако ми је требало неко време да се навикнем.
Нисам био сигуран за игру јер то није оно што сам очекивао од авантуристичке игре играња улога. Али после отприлике 10 минута био сам увучен у везе и ликове. Прелепа графика и богата прича.
Један од најбољих наратива у игрици у којој сам много уживао! Веома занимљива и веома узбудљива радња која вас тера да играте до краја изнова и изнова. Ако желите целу причу, морате поново да играте да бисте добили неке од поена заплета који су доступни само при репризи. Много је тајни изложених у игри па бисте можда желели да проверите сваку ситницу на коју наиђете. Или само погледајте на Гоогле-у и лако сазнајте целу причу.
Прича о кичми цхиилер коју добијам од играња супер згодног. Осим што овај хладњак за кичму има много различитих завршетака. Сјајна игра.
Најбоља игра коју сам играо у последње време!
Изађите са 2. делом
OXENFREE Aventura rkko
Цео екран ми је био розе и учинио је игру потпуно немогућом за играње. Чуо сам добре ствари о овој игри, али сам био разочаран што нисам могао.
Феноменално! Волим како је игра више прича него било шта, додаје мало зачина игри. Ако је могуће, волео бих да видим Окенфрее: Поглавље 2 или било шта слично, путовање кроз острво је било апсолутно невероватно! Хвала вам пуно што сте ову игру учинили правом ствари, никада не бих помислио да је ово могуће. Апсолутно невероватно.
Има проблема са резолуцијом екрана за нове телефоне као што је један плус 8/8т. Међутим, упркос томе што смо контактирали програмера месец дана раније, ниједна подршка није примљена.
Свиђа ми се ова игра од када се игра на Ксбок-у једноставна, али одлична прича
не може да игра игру грешака и замрзава се од почетка
Не користи цео екран мог телефона!
Не учитава се уопште. Некако се осећам као глупан што сам платио ову игру.
Игра се заглављује сваки пут када покушам да отворим...
Не могу да превазиђем почетне кредите, замрзава се чим сваки пут каже „шећерни колачићи“.
Волела сам ову игру на иОС-у, али на мом ОП7 изгледа да недостају делови екрана док је у игри. Мехурићи и дугмад на екрану су очигледно позиционирани изван ивица екрана игре. Послао сам е-маил корисничкој подршци, али нема одговора...па ћу покушати поново овде. Могу ли добити одговор од програмера??
Не уклапа се правилно на мој екран? Видим хаха у горњем десном углу, требало би да кликне негде тамо, али има само црно. ОнеПлус 7т
Ова игра је срање. Мој новац је бачен као и мој мобилни простор. Нема опција за чување. То је аутоматско чување. И сав мој напредак је изгубљен.
Играно на Галаки Ноте 8 који ради 7.1.1, неће се пријавити на Гоогле Плаи за достигнућа. Чини се да покушава, али не. Игра се не појављује у одељку поена за Гоогле Плаи Ацхиевемент КСП поинт, али се приказује у инсталираним играма. Поправи ово и ја ћу оценити више...
Ова игра би требало да има више признања 10/10 тако добра игра
Знам да је добра игра, али за ОнеПлус 6Т има ограничење прозора тако да уопште не могу да играм. Поправите ово
OXENFREE Aventura rkko
Свидело ми се све у игри, али желео бих да ликови могу да виде више изблиза