Post by champrortdulimar on Mar 6, 2022 19:08:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid glitch kristallid ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
See on niiiii lõbus!!!
meh
Kui ma koopasse lähen, jõuan ma nii kaugele ja kui ma hüppan silmapilkselt surma ja naelu aina langeb, ei saa ma midagi teha. see mäng on nõme
バナナコング アクション zkzv
Mäletan, et mängisin seda paar aastat tagasi, suurepärased mälestused. Proovisin oma telefoni installida, kuid tundub, et see ei toeta 18:9 suhet. Ekraanisuuruste toetamiseks tuleb rakendust värskendada.
see on nii lõbus ülilihtne, kuid suurepärane viis aja veetmiseks suurepärane mäng lastele. Reklaamid pole pahad. pole pidevat ahistamist, et maksta mängimise või versiooniuuenduste eest, mis on alati tore. Lihtsalt suurepärane mäng mõne aja veetmiseks.
See ei saanud isegi alata
see on hea mäng, kui teil pole internetti ja see ei kasuta palju mälu
Banana Kong ایکشن vekj
Selline lõbus mäng, mida mängida, kui teil on igav. Sisaldab palju saavutusi kogemuste vürtsitamiseks ja palju rõivaid, mida saate mänguvaluutaga hankida. Võitmiseks ei tasu nii palju ja reklaame vaadates saab asju või südameid kokku panna. Hea mäng, soovitan 👍🏻
Banana Kong Actie ror
Hea mäng, kuid mõned missioonid on praktiliselt võimatud
lahe
lahe mäng ja huvitav
Mulle meeldib see üks naljakas ja lärmakas mäng.
Ma ei näe maapinda selgelt plzz aidake mul sellest lahti saada...😣
Suurepärane mäng, mulle väga meeldib seda mängida, aga..... Mulle ei meeldi juhtnupud
See on hea mäng ja ma soovitan seda mängida väikestel lastel ja see ajab teid mõnikord vihaseks, kuid seda tasub mängida
Tõeliselt lõbus mäng võrguühenduseta mängimiseks, kui ootate, et sõber valiks oma ukselävel hangouti jaoks kleidi.
Väikeste poiste mängud
Imeline ajaraiskaja.
... Mini-Klaviatuur Tablet Keyboard For iPhone Samsang Andriod IOS, Windows ... Puidust Kong Ming Lukk Mäng Mänguasi Lastele, Täiskasvanud Lapsed Tilk
Banaan Kong on ideaalne mäng kõigile neile inimestele, kellele meeldivad avastamismahlad, kus saate avastada uusi maid ja avastada koopaid, džungleid,
Sellel on väga lõbus külg ja kogu mu pere mängib seda. See on lõputu mäng, kus jooksed peatumata, kui just ei sure. Mängu mängimine tõstab mu tuju iga kord, kui seda mängin. Üle kõige ma armastan seda mängu ja selle loomist.
Tõesti lõbus ja meelelahutuslik, mitte palju reklaame. Tõesti hea aja tapja.
Banana Kong Laga uydk
Liiga kiire, ma ei näe kaitse lahti mängu
See on hea mäng!! Nii palju asju ühes mängus! Vau! Head tööd, loojad! Taevas, vesi, maapind, koobas, nii palju hämmastavaid stsenaariume ja loomi♥ Ma naudin seda 💚 Ja ma olen selles mängus päris hea😉
Sellel telefonil pole SIM-kaarti
Platvorm: Android | Hind: 0,99 dollarit (müügil). Villiline Super Hexagon jättis paljud mängijad šoki alla ... Laadige iOS-i App Store'ist alla Banana Kong.
Lae Banana Kong iOS-le: Help Gorilla! Kuidas alla laadida WhatsApp LG mobiiltelefoni ilma Androidita · et.posicionamientowebmx.com - 2021. Soovitatav
mäng oli parim ja graafika super
Suurepärased graafikud on toredad, lihtsalt meeldib mäng. Ja mulle meeldib, et saate oma langevarju valida, kuna jõud on suurepärased. Mulle meeldib liuglemine ja kohad, kuhu saab minna, on nii ägedad. Võib-olla peaksite lisama rohkem ahve. Ja lisage särgid ja kingad ja võib-olla kuldbanaan, kui saate kuldse banaani, saate 10 banaani. Võib-olla on bossivõitlus, kui võitlete alligaatoritega või midagi sellist. Või võite võimsust tõsta, kui muutute suureks gorillaks ja te ei saa 20 sekundiks surra.
Põnev sõit läbi džungli, koobaste ja puulatvade. Mängige Kongina! Banaan Kong! Jookse, hüppa, põrgata ja kiigu viinapuudel, aidates Banana Kongil ületada tohutut banaanilaviini! Hoidke täielikku kontrolli ühe sõrme puudutamise ja pühkimisnuppudega. Sõitke metsseaga või lendake tuukaaniga, et ületada ohtlikud takistused, nagu massiivsed rändrahnud, krokodillid, piraajad ja keev laava.
Ma armastan seda!!!!
Lep's World 2 እንቅስቃሴ ያለባቸው sopp
See on selles suuruses väga hea mäng, mis jookseb ilma mageri ja kaevandusprobleemideta
Video laadimine ebaõnnestus 1. taseme algusest peale...kuldseid banaane ei saa hankida...ilmselge katse veenda ostma...ei ostnud seda... DESINSTALLITUD
täismaa pilti ei tule . seetõttu kaotan taas mängu n
Ei tea tegelikult, kuidas seda mängida
Banana Kong Action pec
see on hea, kuid aitäh tasuta 500 banaani eest, see mäng vajab täiustamist natuke graafikat ja vähem takistusi ning viimane asi, palun ärge tehke seda kiireks
See on kõigi aegade parim mäng maailmas, sest sellel on palju erinevaid loomi, kellega koos sõita. Ma tahan, et mängu loojad lisaksid vähemalt ühe looma, palun see mäng on hea, kuid see on parem, kui lisate mängu rohkem asju palun oh ja palun lisage mängu väidetesse lõvi. Frome: inimesele, kuidas mäng meeldib. Saaja: mängu loojad.
see on hea
Valgus
Seda on nii lõbus ja väga lahe mängida, et see oleks 5 tärni, kui esemed oleks nii kallid...
Minu arvates on see mäng väga hea, kui mu telefon läks katki ja ma unustasin selle ning leidsin mängu just uuesti ja see on palju lõbusam, kui ma mäletan.
YourApk.co annab teile võimaluse laadida APK fail Banana Kong Blast pc Android täiesti tasuta täisversioon app ilma viiruste või pahavara. Kui teil on mingeid
lõbus, see on kõigi aegade parim mäng, ma armastan seda väga, tänan teid nii palju, et andsite mulle selle mängu, see on parim, see hoiab mind hõivatuna ja häirib mind heas mõttes, nii et see on suurepärane, laadige see alla, see on parim