Post by champrortdulimar on Mar 6, 2022 18:58:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The School - White Day ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The School - White Day IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau taškų ▞▞▞
▞▞▞ The School - White Day 2022 version ▞▞▞
Skiriu 5 žvaigždutes, nes šis žaidimas toks baisus, linksmas ir sunkesnis. Negaliu nustoti žaisti šio žaidimo, net kai turiu daug pabaigos. Jūs, vaikinai, turite tai išbandyti.
Aš jį pakeisiu, jei iš tikrųjų galėsiu atsisiųsti žaidimą, bet kol kas išlaikysiu jį 1 žvaigždute
Sveiki, aš galiu žaisti jūsų žaidimą, ačiū, bet aš vis tiek esu PREŠTAS, nes „Google Play“ žaidimai neveikia. Ištaisykite tai, kad galėčiau rekomenduoti šį žaidimą kitiems arba aš jums pranešiu
Geriausias
Man patinka žaidimas
Viskas yra aukščiausios klasės, išskyrus tuos atvejus, kai aš pritūpiu, durys tvyro ir bandžiau patikrinti išteklius to nepataisė, todėl prašau
Mane tikrai tenkina ši žaidimo apžvalga.bet norėčiau, kad galėčiau žaisti su tuo nauju personažu ji min yoo ir atrasti naujų pabaigų, kaip ir kompiuterinei versijai prieš pasirodant naujai.
Baisus, bet epinis žaidimas!
Ar galite, vaikinai, padaryti žaidimą šiek tiek šaunesnį, pridedant daugiau aprangos... ar galite padaryti jį panašų į „resident evil“.
tai yra mano mėgstamiausias žaidimas, kurį mėgstu
Geriausias siaubo žaidimas playstore.. Nuostabi grafika!
The School - White Day Aventura wmj
Šis žaidimas yra puikus. Dalys gali būti SIŪTINAI varginančios, ypač. klasės šviesų galvosūkis. Galvosūkiai dažniausiai turi prasmę, išskyrus keletą, kurie išverčiami nepatogiai. Matematinis galvosūkis sulaužytas, nebent galite atlikti matematiką kiniškais rašmenimis. Negalite visko surinkti vienu žaidimu, nesistenkite. Palaiko žaidimų pultus! Gera balso vaidyba. Tikri gąsdinimai. Sargybiniai čiulpia, bet vaiduokliai puikūs. Išskyrus plaukiojančią galvą. Tai tiesiog erzina. Bet atmosfera puiki.
4 žvaigždutės, nes siužetas puikus, grafika gera, o personažai geri. Tačiau tai turi būti kelių žaidėjų.
Žaidimas man nerodo, kur man eiti.Kur ji min yoo
Tiesiog įkelti į žaidimą užtrunka pusvalandį. Nesu tikras, ką galvojo kūrėjai, reikalaudami prieigos prie interneto ir reikalauti, kad ištekliai būtų iš naujo atsisiunčiami kiekvieną kartą paleidžiant. Būkite toli nuo šio žaidimo.
Žaidime yra per daug klaidų ir jis kainuoja per brangiai. Nepavyko įveikti vaiduoklio medžio lygio. Aš atgausiu pinigus.
Gensin impek
Peržiūrėjau kritinius įvertinimus sakydamas, kad jie turi blogą patirtį dėl pakartotinio atsisiuntimo klaidų. Tačiau, mano patirtis iš šio žaidimo, jis jau buvo sklandus, nėra jokių problemų. Tiems, kurie turi problemų dėl šios atsisiuntimo problemos, siūlyčiau turėti stabilų „Wi-Fi“, kad išvengtumėte laipsniško atsisiuntimo, dėl kurio gali kilti dabartinė problema.
Geriausias mobilusis siaubo žaidimas!Aš net negaliu baigti žaidimo, nes jis per daug baisus.. daugelis jumpscare. Laukiu šio žaidimo, ačiū
labai ačiū, kad tai ištaisėte 🙏
Man patiko šis žaidimas, perjungiau telefonus ir vėl atsisiunčiau... JIS UŽŠALJA KAS 2 MINUTES, o tai reiškia, kad negaliu išsaugoti pažangos, paleisti programą iš naujo ir viską daryti iš naujo. Liūdna, nes tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių.
Žiūrėk, aš net nežaidžiau, tai gali būti puikus žaidimas! Bet jei turiu palaukti valandą įkėlimo ekrane, kol programa gauna papildomų išteklių, sakau ne, ačiū
Nuostabu...........
Mėgstu šį žaidimą 🤭🤭😘😘😊😊😜😜👍👍
Puikus žaidimas 😷👊
geriausi žaidimai man tai patinka
MODERN WARSHIPS Jangovar tvph
Kodėl naudojant mobiliuosius duomenis žaidimas negali būti paleistas? pataisykite, aš neturiu wifi
Puikus siaubo žaidimas!
Redaguoti ankstesnę peržiūrą: atsisiunčiau į senesnį įrenginį su stabiliu interneto ryšiu. Tai užtruko apie valandą, bet žaidimas verčiamas gražiai. Vis dar nėra tinklo ryšio, kurio reikia norint pradėti, gerbėjas, kaip nurodyta ankstesnėje apžvalgoje; Suprantu priežastį, bet kadangi norėjau, kad tai būtų rodoma kelionėse automobiliu ir t. t., kai „Wi-Fi“ nebus pasiekiamas, kyla problemų, o viešosios interneto prieigos taško įjungimas, norint jį išjungti, atrodo šiek tiek sudėtingas. Apskritai mobilioji versija nusipelno 4.
Sunku prisijungti prie Google
Geriausias „Ghost“ žaidimas, vertas pinigų! 😍😁
Gražus žaidimas
Puiku 😍😘
nuostabus žaidimas grazios grapios mieliausios merginos personažai😍😍😍😍
Verta tokio žaidimo meilės ir norisi daugiau panašių žaidimų šioje franšizėje
Nepavyksta parsisiųsti žaidimą. Išteklių, kuriuos reikia atsisiųsti, kiekis yra juokingas 2022 m
Tai tikrai gražus žaidimas
Esu patenkintas, nes nusipirkau jį už didelę nuolaidą P105, bet visiškai sumokėta P117 dėl Google Play parduotuvės mokesčio, bet apskritai šį siaubo žaidimą žaisti yra gerai.
Sunku prisijungti prie „Google“ 😤