Post by mumsugekindmo on Feb 10, 2022 3:38:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kramp neomejenih ključev ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Ta igra je popolna, igra je zabavna, toda za kaj se uporabljajo oglasi?, določil bom, kako jo igrati, pojdi igraj Do Not Fall .io in Hide 'N'seek! Pojdi, oba sta dobra, igral bom to, vendar ne Hide N Seek 100 % dobro 0 % je slabo, vendar je to 100 % dober čas za igranje dobro oceno. Ocenil bom vse igre
Zelo odlična igra, vendar obstaja napaka, v kateri padem prvi in moj zadnji nasprotnik sploh ni padel, še vedno zmagujem kot wth, moral bi izgubiti, vendar sem zmagal, kaj? Prosim, popravite to napako
To je dobra igra, vendar se zelo ponavlja. Zdaj pa poslušaj. Igre ne bi smele zgrabiti uspeha drugih iger. To samo pomeni, da priznavajo, da je njihova igra grozljiva in potrebuje še eno igro, da bo ljudem všeč. NE KOPIRAJTE NIČ IZ DRUGIH USPEŠNIH IGR. PRENEŠEN BOM, ČE VAS MED NAMI NE TOŽI.
Don't fall .io je zelo dobra igra. igra je zelo enostavna in super, a aplikacije je zelo veliko. moraš poskusiti. Še ena stvar, ki si resnično želim imeti več kože za to igro
Moje izkušnje so oglas za oglasom za oglasom, ne trudite se igrati te igre, saj tudi ne dobite pravega izziva. Resnično mislim, da so igralci poleg vas dobesedni boti. Igra v resnici ni tako zabavna, ker ni nobenih izzivov ali nalog ali česar koli podobnega, zaradi česar bi morali nekaj doseči. Ta igra je oglas po smrti po zaključku in po pritisku gumba. Ta igra je nedokončana in bi jo morali imenovati "alfa-beta" ta igra je smeti in je ne igrajte, če vam niso všeč boti in oglasi.
Supr igrica
Do Not Fall .io Παιχνίδια arcade hib
Ta igra je v redu, vendar ni zabavno, ko izgubiš
KUL JE MOJE IME JE JAŠA
kul
Ta igra mi je tako všeč, ker lahko zberem toliko oblek in obleke med nami so zelo luštne brez problema od srilanke 🥰😚🏡🍬
Ni grozno, je pa malo dolgočasno. Lahko sem razumel, zakaj bi nekdo užival v igri, vendar to preprosto ni zame. Ponavlja se in mislim, da so razvijalci iger zgrabili denar z uporabo likov med nami kot svojo sliko.
Bila je dobra igra, vendar mislim, da je bila kopija jesenskih fantov.
Ne dodajajte med nami likov za denar, kakšen absolutni grabilec denarja, ne prenašajte tega, igra je zanič, boti hitro umirajo in vse tukaj je popolnoma smeti,
Kr neki
Super Wings : Jett Run Arkada vah
Ne igrajte te igre
San Francisco Perme Marjetka sp
Iskal sem kožo med nami, a zdaj sem šele spoznal, da je to le poceni izigrava, da bi ljudi navdušili, da igrajo igro, to je grozno
Do Not Fall .io Arkády vuau
Dobra igra. Dala bi mu 5 zvezdic, vendar ima preveč oglasov, da bi to naredil. Je zelo zamuden in zelo pogosto zmrzne. Razen tega je v redu. Dobite lahko nove preobleke, tako da veste, da v igri nihče ni prevarant. Tudi dejstvo, da spodnjih 10 še vedno dobi 50 kovancev, je zelo prijazno. Hvala, ker ste nam omogočili tudi napajalnike. Nazadnje lahko imate svoje ime.
Ad Pusher – oglasi, vedno oglasi, ne glede na to, ali se odločite gledati za bonus. Takoj preneham (pred 4 sekundami) in znova zaženem, tako da dobijo NIč prihodkov od oglasov, vendar lahko nadaljujem z igranjem hitreje, kot da čakam, da se oglas konča – ZMAGAJ!
Super je, ker bi ga lahko igrali večno, nikoli vam ni dolgčas! Prav tako je zabavno, ker lahko tekmujete z drugimi ljudmi!
Slaba igra Ps5 wa. Delal sem z isto stvarjo kot prvič zjutraj, da bi videl, kako si lahko ali nisi prepričan, kaj počneš in kaj bo testirano in če ste še na voljo za komplet ali dve za razdelitev vašega podjetja ali dober dan za vas in River, da dobite službo, ki mi bo res pomagala dobiti službo in denar ven, in lahko pridem v karanteno za razdelitev svojega delovnega dne jutri, če To sem vam moral storiti, preden ste to prepustili
Dobra igra, vendar vedno premagam
👉👈👍🏻🤫🤩🤩🤩🤩🤩👍👍😍😍😍👁️👄👁️
Toliko oglasov, tako da ocenim 3 in tako sem vesel, da je ta igra tako zabavna😂
Najnovejše BREZPLAČNE igre Android | Androidsis (Stran 6)
Ne vem, kako dolgo bo to ostalo zabavno, vendar mi je všeč. Vem, da je iztrgano od jeseni, fantje, vendar je še vedno zabavno. Obožujem preobleke Thair, zelo enostavno dobiti najboljšo igro, ki sem jo kdaj igral, povzroča odvisnost in čeprav to so BOTOVI. Mislim, da je bolje od jesenskih fantov, prosim naredite več iger jesenskih fantov
Kr neki vedno si prvi
Zelo zabavna igra je res popolna za igranje in včasih mi je dolgčas igrati, zato ji dam samo 3 zvezdice. Uredi: Zavedam se, da sem se igral z roboti ;-; tako da lahko zmagaš zelo enostavno
Minecraft - Stran 2 - Brezplačne spletne igre - Bonus
Ta igra je res zabavna, grafika je v redu in postane res zasvojenost, res bi morali igrati igro🎮
Bila je dobra igra, všeč mi je bila, a vseeno me jezi, da je vsakič, ko se opice spremenijo, druge stvari v redu
Anja Dular : Dunajski tiskar, založnik in knjigotržec ... To Trattner, language differences did not present obstacles; he rather coined profit from.
Hello world!
👉👈😝😜😛😎🤩😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎🤣😂😎😁
To je grozna igra. Tako dolgočasen je, da je zaradi dodatka videti zabavno, a ko ga igrate, vam bo v manj kot 5 minutah dolgčas. Prav imaš, kot da so to igro naredili v 5-10 minutah. Prosim, ne prenašajte te igre. Sovražil ga boš.
Polno oglasov in vso vsebino sem dobil v 1-1,5 urah (moral bi se učiti za jutri, ampak namesto tega... wtd) . Ideja je super in užival sem v izkušnji. Tudi razvijalci, ČE PRAVIM, DA NE ŽELIM GLEDATI 30S OGLAŠEV, TO NE POMENI, DA ŽELIM VIDETI 15S PASIC. Gre v koš.
Všeč mi je ta igra, ni oglasov, nič, prosim, naredite krmilno palico, boljša je. Btw, ČE NIMATE IGRE, JE PRENESITE ZDAJ, TO JE NAJBOLJŠA IGRA KADAR in zagotovo nisem razvijalec, ki bi vas poskušal prepričati, da igrate igro.😡😡😡😇😇😇😇👥👍👥👍👥👍 🤗
Brez težav sem zmagal v vsaki tekmi, zdaj se mi zdi, da so boti nasprotniki, ste res šli daleč, kot ste se odločili?
Je zelo zabavno in ne zaostaja. Zame je igranje zelo zadovoljujoče🥰.Če se moj telefon ne bi pokvaril, bi jo igral vso noč, ker vedno zmagam.😆 Toda ena slaba stran je, da še vedno obstajajo oglasi😥. To igro bi priporočil vsem svojim prijateljem. Prenesite ne fall.io zdaj in upam, da boste uživali.😊
Bil je dober, vendar res hroščak in se nenehno zruši.