Post by acenenvipec on Feb 3, 2022 3:54:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri promoționale ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
😉😉😉😉😉😉😉(*_*)joc Foarte mult Îl iubesc 💏😉😉😉😉😉
Nici măcar nu jucați împotriva altor persoane online, așa cum se spune în descriere. Sunt roboți. Mi-am dezactivat WiFi și Date și jucam foarte bine. Bonus la asta, totuși, nu am primit nicio reclamă 😂
Îmi place foarte mult jocul! Nu am probleme cu acest joc, așa că da, îi dau 5 stele. Și aș da 6 stele dacă ar exista o opțiune pentru asta
Prea multe reclame, scăpare de Fortnite și băieți de toamnă cu victory royale și cu întregul joc ca un nivel final în toamna tipi
Nu-mi place acest joc este doar plictisitor.
Imi place ca ie ca foll gays
Acest joc este atât de distractiv!! Fără reclame pe care le puteți juca și offline și aveți printre noi skin vă mulțumim că ați creat acest joc Godbless.
Îmi plac diferitele skinuri... Gameplay-ul este simplu, dar distractiv...
Este un fel de băieți de toamnă, dar mai puțin distractiv și nu plătiți pentru asta și primiți reclame, ci un joc bun.
prea ușor, am ajuns pe primul loc de aproximativ 15 ori înainte de a pierde, apoi a fost primul din nou de mulți ani. nu este nevoie de multă abilitate. destul de plictisitor
Așa cum a spus Lily, acesta este singurul lucru pe care vreau să-l spun, dar și eu iubesc printre noi, aceasta este la fel, dar o altă versiune, așa că pa mwahhhhhh😘😘😘 dar cred că dispozitivul meu are o problemă, folosesc Samsung Galaxy Tab 4, așa că este Întotdeauna femeie, așa că nu-mi place asta, așa că poți remedia această întârziere pentru dezvoltatorii dispozitivului meu
Este distractiv, dar dacă mă joc, arată-mi ceva și nu știu ce să fac, de aceea am dat 3 începuturi😣.
Nu am jucat acest joc, dar l-am văzut pe Androidul prietenului meu, acesta a fost un joc foarte, foarte frumos și bun
Jocul este OK, dar nu-mi place cu adevărat, deoarece nu a fost tipul meu de joc, sunt un tween și îmi place mai multă acțiune în el, este un joc misto, dar nu aș vrea să-l instalez. Dar vreau să spun că poți și vrei?......👌
Acesta este un joc bun, dar există o problemă și anume că reclamele sunt nesfârșite ori de câte ori termini un joc, afișează un anunț
Cam întârziat și nu pot vedea jocul când sunt afară
Este o idee creativă și distractivă
Un joc decent dacă te-ai plictisit. Devine puțin plictisitor după un timp, toate nivelurile fiind aceleași... 💤😴😒
Ei bine, este un joc bun, dar mi-ar plăcea dacă ar fi fost Maltyeplayer și a fost mai greu, dar asta este tot. Sper că rata mea vă va ajuta să alegeți dacă doriți să jucați acest joc dacă nu jucați pk xd sau printre noi Bird Life este a mea jocul preferat de jucat du-te și încearcă
Îmi place acest joc same ass fall guys, dar am învins jocul, am câștigat totul, vă rog să îl faceți un joc online și îmi place să plătesc pentru ca nu e nicio problemă!
O fraudă îngrozitoare, a fost copiată din toamna, băieți. NU TREBUIE SĂ COPIEȚI Primesc un anunț... anunț publicitar și nici măcar nu pot sări peste nicio reclamă după toate reclamele, începe să mă dea jos și să meargă și pot" nu revin în 5 ore odată ce mă întorc, îmi arată lucruri pixelate, fără multiplicator, acesta a fost cel mai prost joc pe care l-am jucat vreodată NU DESCARCĂ ACEST ESTE TERRIBIL
Personajele sunt destul de amuzante, ca și personajele Among Us
Sunt doar 3 stele pentru că jocul are o întârziere și erori de glich și mai mult îmi pare rău dacă spun asta, este grozav, dar este rău pentru că am întotdeauna erori și mai multe lucruri rele în acest joc.... Vă rugăm să remediați-l.
Este un joc prost, dar este distractiv, un pariu pe care îl adaugi multe, dar dacă nu ai toamna, băieți, e distractiv, cred că oh și distrează-te, luând lucruri proaste de la băieți de toamnă.
chifla
E mișto
Foarte tareeeee
Îmi place, dar reclamele continue
Acest joc este într-adevăr grăbit foarte întârziat și FENETĂ, deoarece este foarte enervant când este o eroare și am ajuns să fiu pe locul 13
Acest joc este foarte bun, dar nu ar trebui să aibă o păpușă stupidă cu jocul de calmar sus pe pictogramă, pentru că dacă copiii vor să aibă jocul și își întreabă părinții acolo, vor spune nu pentru că ei cred că sunt jocuri cu calmari, așa că ia unul nou și ai mintea ta în loc să copiezi jocurile cu calmari😾😾😬😬și nici măcar nu poți folosi boosterele!!!!😠😠
Gutter Acest joc este foarte tare și îmi place și Sonic
Super șmecher
Mă bucur că am instalat o înșelătorie a unuia dintre minijocuri de toamna
este un joc bun, dar prea multe reclame, chiar și noi avem wifi, dar ne strica banii pentru că îl încărcăm din nou, dar prea multe reclame, așa că nu încărcați asta
hmmm... este atât de plictisitor pentru că de fiecare dată când câștig vreau mult mai mult
Acesta este unul dintre cele mai plictisitoare jocuri pe care le-am jucat vreodată. Problema este că nu este pentru că este o premisă proastă, dar pentru că este mult prea ușor. Ceilalți oameni din joc sunt evident AI, altfel ar fi mult mai greu de învins și, în total, nu este o provocare prea mare. Într-adevăr dezamăgitor, am primit evaluări bune, mi-aș fi dorit să-i dau o recenzie mai bună. Te rog schimba.
Ie fantastic Întâlnit
Frumos
Mă distrez foarte mult și îmi place cum poți interacționa cu alți oameni care joacă. Îmi place, de asemenea, cum fac că poți deveni primul, al doilea, al treilea etc. Vă sfătuiesc cu adevărat să îl descărcați.
Este foarte distractiv, dar cred că mă joc cu roboți, ei cad mereu, nu le pasă când platforma va dispărea sau acolo pur și simplu prost
Credeam că te-ai jucat cu oameni adevărați, dar te joci cu roboți
Acest joc este atât de distractiv, dragoste, nu poate scăpa de el
Îmi place Printre noi în fiecare joc Dar, cu excepția acestui joc, cum au pielea roșie printre noi, asta e tare!!